Legjobb körömlakk

 2010.06.18. 14:09

Egy jó körömlakk kritériumai szerintem a gyönyörű szín, a könnyű használat, és a tartósság. Egy ideig a kedvenceim az Astor Lycra lakkjai voltak, szépek, és kibírják egy hétig is (kevés házimunkával).

De pár hónapja rátaláltam a tökéletes körömlakkra: IsaDora Wonder Nail Wide Brush. Hihetetlenül egyszerű felvinni a széles ecsettel (azt hittem, ez csak reklámfogás, de nem), gyorsan szárad, de sose olyan gyorsan, hogy ne tudjam szépen felkenni, és előbb nő le a körmömről, minthogy lekopna. A kedvencem a 604-es árnyalatú fehér, két rétegben simán felkenve olyan hatása van, mintha francia manikűrt csináltam volna, a köröm vége tökéletesen fehér lesz, míg a belső része izléses halványrózsaszín. Ezen kívül a többi árnyalatát is imádom, egész különleges szinekben is kapható, és mindig vannak idényszinei is. http://www.isadora.com/?id=4777

A bejegyzés trackback címe:

https://leges.blog.hu/api/trackback/id/tr222091582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása